Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Gaziosmanpaşa’da, bir iş mesabesinde çısoy yangın haysiyetiyle üst katta KPSS hazırlık kursunda eğitim gören ortalama 80 kursiyer tahliye edildi.

Yangın çıkış bapları her devran sili, erişilebilir ve hayırlı aydınlatılmış olmalıdır. Ayrıca, bu kapıların hizmetı ve rabıtalı olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Kısaca, gerçek ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını engellemek yürekin tasarlanmışken, müstacel çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Yangına karşı korunmakta size en bol hizmeti veren firmayı mesafeştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak biz tüm yönetmeliğe oranlı üretim yapmaktayız. Aksi halde yapmış olduğumız anlayışin manaı kalmayacak ve insanlar beis göreceklerdir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların üstı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyar davranılmalıdır.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta Yangın Kapısı olup müşterilerimizin siparişine bakılırsa kilitli ekip, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Yangın Yayılmasını Kontrol Geçirmek: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının hızla büyümesini önler ve yangının daha lüks yerı etkilemesini sınırlar.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen autarı gerçek eylem nutuk konusu evetğu için, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete izin vermesi gerekir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

çoğunlukla birlik bir kanatları vardır ve bu kapılar yangın güvenliği açısından zemin bir mâni oluşturur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page