2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın sırasında eminğin sağlamlanması ve reva şekilde tahliyenin gerçekleşmesi sinein kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan cazibe rahatışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya harbi açılmaktadır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve elan az esrar solumasını katkısızlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz kabil görebilir oysa yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir eksperlik sahaı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Birlik Kanatlı Yangın Bapları; Sessiz kanatlı tasar çizimıyla, mikro mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlar.

İnsani katkı yapılarınca dağıtılan yemekten almaya çkırmızıışan Yangın Kapısı Gazzeli sivillerFatima Shbair/AP

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu manzara arama edilmelidir. 

Bunun muhtevain bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak gestaltda olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page